СРП - SRP - ENG
пријава: сервиси / webmail
претрага:
logo univerziteta
logo fakulteta
УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ
БИОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ
naslovna slika

Обавештења везана за завршетак овогодишњег циклуса такмичења из биологије за Основне школе
унос: 19.05.2016.
Након завршеног овогодишњег циклуса такмичења из биологије за основне школе, желимо овим путем пoново да честитамо свим ђацима, њиховим наставницима, школама и школским управама, који су постигли изузетне резултате на републичком нивоу такмичења и учинили нас све поносне на њих.

Реално сагледавајући стање у нашем школском систему данас, посебно се захваљујемо школама домаћинима општинског и окружног нивоа такмичења, који су показали много ентузијазма и добре воље да сви дамо најбоље од себе, за нашу децу која желе да поправе овај свет на боље. Молимо Вас, као наше сараднике, да имате разумевање за неке техничке проблеме у организацији, који су искрсли због наших лимитираних могућности. Захваљујемо се свима који су допринели да наши ученици на републичком такмичењу остваре врхунске резултате и да се, као наши гости, осећају пријатно током такмичарског дана.

Захвалност дугујемо и колегама са Филолошког факултета и организаторима Књижевне олимпијаде, на колегијалном договору, захваљујући ком су 32 ученика показали своје знање из књижевности и биологије истог дана.

У част знању и успеху, организатори и реализатори такмичења су одлучили да искажу посебну захвалност, уз посебно признање и скроман поклон у стручној литератури:

1. Ученицима и њиховим наставницима за остварене изузетне резултате на републичком такмичењу (91 и више бодова) – Дато у прилогу

2. Наставницима који су довели три и више ученика на републичко такмичење  – Дато у прилогу

3. Школске колективе, на челу са њиховим директорима, који су омогућили квалитетну припрему ученицима и наставницима за три и више ђака  – Дато у прилогу

4. Наставницима који су се одазвали нашем позиву и непосредно учествовали у реализацији републичког такмичења, дежурајући на тесту и прегледајући тестове – Дато у прилогу 

Молимо Вас да нам предлоге и сугестије, као и примедбе и евентуалне похвале, пошаљете на службени налог такмичења, како би у следећем циклусу организовали још боље такмичење. 

ВАЖНА НАПОМЕНА ЗА ПРЕТХОДНЕ НИВОЕ ТАКМИЧЕЊА:

Дипломе и похвале за окружно/градско такмичење можете да слободно припремите и издате по ранг листама из Прилога 4. које сте нам слали и које имате у својој документацији. Ове дипломе, подсећамо, потписују директори школа домаћина и представници школских управа.

Управни одбор СБД ће у најскорије време изаћи са ставом о дипломама и похвалама за општински ниво такмичења.

У име целог тима који је реализовао окружно/градско и републичко такмичење, срдачно Вас поздрављамо, 

др Срђан Стаменковић, координатор такмичења
Јасна Ковачевић, секретар такмичења

Универзитет у Београду
Биолошки факултет
Адреса: Студентски трг 16, 11158 Београд 118
Телефон: 011 2186 635
Факс: 011 2638 500
E-mail: dekanat@bio.bg.ac.rs
Copyright © 1873 - 2019 Биолошки факултет Универзитет у Београду